Friday, March 15, 2013

Univerzalno rešenje za probleme


Imajući na umu ovu sjajnu ideju, Vlada Srbije nastaviće sa rešavanjem gorućih problema, jer sa ovom strategijom zaista ne može da omane. Pošto nekim delovima zemlje prete poplave, prvo što će uraditi je da podigne dozvoljeni nivo vode u stambenim objektima. Neki predlažu da to bude do visine utičnica, ali je ipak najbolje i najsigurnije rešenje da to bude oko metar do metar i po, računajući od praga ulaznih vrata dnevnog boravka. Ministri ohrabruju stanovništvo i poručuju im da zaista nemaju o čemu da brinu, da je u nekim zemljama sveta to sasvim normalna pojava i da je mali broj zemalja, nekih 195, u kojima je ova granica dosta niža, izuzetak u odnosu na ostatak sveta. Takođe, anonimni izvor je dostavio informaciju da će ovih dana jedan ministar održati predavanje pod nazivom "Kako uvek ostati na površini prljave bare i izvući maksimum iz toga". Kao sastavni deo tog predavanja, učesnicima će biti podeljeni mišići za plivanje.

Osim toga, suočeni sa nedostatkom osoblja u bolnicama i domovima zdravlja, u opticaju je sjajna ideja za smanjenje broja bolesnih ljudi u čekaonicama ovih ustanova. Pre svega, podićiće se granica od koje se računa da osoba ima povišenu temperaturu na 39 stepeni. U Vladi računaju da će to rasteretiti osoblje i smanjiti broj bolesnih za fantastičnih 60%. Nakon toga, proglasiće da je jedan metak u telu nedovoljan da bi neko bio primljen u bolnicu i operisan. Postoje ubedljivi dokazi da je ta količina olova u sistemu potpuno bezopasna, iako iz nadležnog ministarstva ne otkrivaju izvore ovih informacija.

Osim olova, biće dozvoljena veća količina ostalih teških metala u telu i namirnicama, zbog čega se očekuje da se poljoprivredna gazdinstva u okolini Pančeva i Bora konačno aktiviraju i dostignu rekordnu proizvodnju poljoprivrednih proizvoda.


"Vidite, ubićemo dve muve jednim udarcem", izjavili su iz ministarstva.


Na opasku da bi pored muva mogao da strada i poneki čovek, iz nadležnog ministarstva su odgovorili da ne odgovaraju na "provokacije uvoznog, GMO, a bogme ni masonskog lobija", koji žele da upropaste srpske seljake, a koji uzgred, proizvode sasvim zdravu hranu, ali im pomenute struje nameštaju rezultate u laboratorijama.

No comments:

Post a Comment